Vaniljestænger er blevet en rigtig dyr vare og derfor gælder det om, at få så meget ud af dem som muligt!
Hvis du ikke ved, hvad man kan bruge tomme vaniljestænger til, så er denne opskrift på hjemmelavet vaniljesukker en helt fantastisk måde, hvorpå man kan få en super lækker og smagsgivende vaniljesukker. Med garanti meget bedre end de forskellige købe-vaniljesukker, man kan købe i supermarkederne!
Jeg tørrer og tilsætter ofte flere vaniljestænger med lidt ekstra sukker, efterhånden som jeg bruger dem.
Ingredienser:
2 tomme vaniljestænger
150 g sukker
Fremgangsmåde:
Lad de tomme vaniljestænger ligge på køkkenbordet og tørre i 2-3 dage.
Skær dem derefter i mindre stykker og kom dem i en minihakker sammen med sukker.
Blend det hele sammen til en fin vaniljesukker.
Opbevar vaniljesukkeret i en lufttæt beholder.
Skriv et svar