I mit hjem vil man stort set altid kunne finde en krukke med disse småkager i. Det er min mors og min yndlings-småkage. De smager lidt som hjemmelavede bastognekiks.
Man kan udskifte kanel med ingefær, så man får ingefær cookies i stedet for.
Ca. 36 stk.
Dej:
225 g mel
1 1/2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 knsp salt
1/4 tsk stødt kanel
100 g smør
175 g sukker
1 æg
1 spsk lys sirup
1 tsk vaniljesukker
3 spsk sukker blandet med 1/2 tsk stødt kanel
Fremgangsmåde
Bland alle de tørre ingrenser i en skål. I en anden piskes smør og sukker cremet og derefter tilsættes æg, sirup og vanilje. Pisk de tørre ingredienser i de våde og stil det i fryseren i et par minutter.
Tril dejen til kugler og tril dem i kanelsukker. På bagepladen lægges de med mellemrum og trykkes lidt flade.
Bag dem ved 175 grader i 10-12 minutter. Lad dem ligge på pladen et par minutter inden de flyttes
Skriv et svar