Jeg kan virkelig godt forstå, hvis dit mundvand begynder at løbe lige nu, for det her er den VILDESTE food-porn cheesecake!
Den er så vanvittigt lækker og cremet og har den dejligste smag af mælkechokolade og sød ostecreme – næsten ligesom en Kinder Bueno!
Bund:
3 dl Rice Crispies
75 g Mælkechokolade
15 g smør
Fremgangsmåde:
Smelt chokolade og smør sammen.
Bland det sammen med Rice Crispies.
For en springform med kageplast (ca. ø 18-20 cm) og fordel massen deri. Pres det godt sammen og ud til kanterne.
Sæt bunden på køl mens du laver ostecremen.
Ostecreme:
6 blade husblas
1 dåse kondenseret mælk
2 dl fløde
200 g Philadelphia
2 spsk citronsaft
1/2 vaniljestang, kornene
Fremgangsmåde:
Læg husblas i blød i koldt vand.
Kom kondenseret mælk i en gryde og varm den op. Vrid husblas for vand og kom den ned i den kondenserede mælk og rør det godt ud.
Tag gryden af varmen og lad den køle lidt af.
I en skål piskes fløden til en let skum.
I en anden skål piskes Philadelphia, citronsaft og vaniljekorn sammen.
Pisk den kondenserede mælk sammen med flødeost-blandingen.
Tilsæt derefter 1/3 af den letpiskede fløde og pisk. Vend til sidst det hele forsigtigt sammen.
Fordel ostecremen ovenpå din bund og sæt den på køl, indtil den har sat sig (ca. 1-2 timer)
Mælkechokoladelåg:
200 g mælkechokolade
100 g smør
Fremgangsmåde:
Smelt chokolade og smør sammen, enten i mikroovn eller i en gryde. Sørg for kun at varme det indtil det netop smelter sammen.
Den må ikke være for varm.
Hæld chokoladeblandingen på kagen og bank den forsigtigt i bordet, så chokoladeblandingen fordeler sig jævnt.
Sæt kagen på køl indtil chokoladelåget har sat sig (ca. 1 time).
Pynt:
2 dl fløde, pisket til flødeskum
1 pakke Kinder Bueno
Fremgangsmåde:
Kom flødeskummet i en sprøjtepose med stjernetyl i enden og sprøjt fine rosetter på kagen.
Pynt med Kinder Bueno stykker.
TIP: Tag gerne kagen ud af køleskabet 10-15 minutter før den skal serveres, så chokoladelåget bliver lidt blødere at skære igennem.
Skriv et svar