Jeg er totalt vild med denne skønne kombination!
Kagens mandelbund er lækker og blød og sammen med en god mælkechokolade og fløjlsblød mangomousse kan det bare ikke blive bedre!
Mangomousse:
3 blade husblas
130 g frisk og moden mango
0,25 dl vand
0,75 dl creme fraiche
1,5 tsk vaniljesukker
35 g sukker
1,5 dl fløde
Evt. meget lidt gul pastafarve
Fremgangsmåde
Lig husblas i blød i koldt vand.
Skræl din mango og skær den i tern.
Kom mangoen i en gryde sammen med vand og kog det til det er mørt.
Blend mangoen til en fin purè med en stavblender.
Vrid husblas fri for vand og kom det ned i den varme mango puré.
Hæld mango puréen gennem en si så du får filtreret frugtkødet fra.
Rør creme fraiche, vaniljesukker og sukker sammen (tilsæt evt. meget meget lidt gul pastafarve her).
Pisk fløden let.
Hæld creme fraiche blandingen sammen med mango-saften og pisk det hurtigt sammen.
Hæld derefter mango-creme fraiche blandingen over i den letpiskede flødeskum og vend det sammen.
Kom din mangomousse i en sprøjtepose og fordel i små mousse forme.
Jeg har brugt DISSE SMÅ FORME (Reklamelink).
Kom dine mousse bomber i fryseren til de er gennemfrosne.
Bund:
3 æggehvider
1,5 dl sukker
150 g fintmalede mandler
50 g smeltet og afkølet smør
0,75 tsk hvedemel
Fremgangsmåde
Pisk æggehviderne og tilsæt sukkeret lidt ad gangen.
Pisk til massen er tyk og skinnende. Vend forsigtigt mandler, smør og mel i.
Beklæd bunden på en 20 cm springform med bagepapir og hæld dejen i.
Bages ved 180 grader i ca. 25 minutter.
Pynt:
50 g smeltet mælkechokolade
Mango mousse bomber
Hvid perlemor chokoladekugler
Organic EGG fra Lakrids by Johan Bülow
Rød skovsyre
Fremgangsmåde
Når mandelkagen er kølet af pensles overfladen med mælkechokolade
Sæt kagen på køl til chokoladen er størknet og dekorer den derefter med mango mousse bomber, perlemor chokoladekugler, Organic EGG og rød skovsyre.
Mange tak 🙂 KH Jeanette