En super nem og meget velsmagende dessert, som kan laves meget hurtigt.
Brownie:
120 g smør
150 g sukker
2 æg
100 g smeltet mørk chokolade
100 g mel
30 g kakaopulver
1/2 tsk salt
Fremgangsmåde:
Smelt smørret og tilsæt sukker.
Pisk derefter æggene i.
Pisk indtil massen bliver tyk og luftig.
Tilsæt chokoladen og fortsæt med at piske.
Kom mel, kakaopulver og salt i, og vend det sammen indtil dejen er ensartet.
Kom browniedejen i en firkantet form (20 x 20 cm) beklædt med bagepapir.
Bag brownien ved 180 grader i ca. 20-25 minutter.
Vaniljecreme:
1 brev vaniljecreme fra Dr. Oetker (Reklamelink)
6 dl mælk
2 dl fløde, pisket til let skum
Fremgangsmåde:
Pisk brevets indhold sammen med 6 dl mælk og sæt det i køleskabet i 20 minutter.
Pisk vaniljecremen lind og vend det sammen med 2 dl letpisket flødeskum.
Samling:
Brownie
Vaniljecreme
Friske bær
Fremgangsmåde:
Skær din brownie ud i små, mundrette bidder. Start med at lægge brownie-bidder og bær i bunden. Kom derefter et lag vaniljecreme på. Lav igen et lag med brownie og bær.
Hvor mange personer er der til?