Go Back
+ servings
Udskriv marts 26, 2022
Antal: 15 muffins
Skønne og syrligt-søde muffins med smag af rabarber, marcipan og mandler. Helt perfekt smagssammensætning af surt og sødt.

Ingredienser:

  • 130 gram sukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 æg
  • 100 gram revet marcipan
  • 2,5 dl mælk
  • 1 dl raps- eller solsikkeolie
  • 300 gram hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 160 gram rabarber
  • 50 gram hakkede mandler

Fremgangsmåde:

  • Kom sukker, vaniljesukker og æg i en skål og pisk det lyst og luftigt.
  • Tilsæt revet marcipan, mælk og olie.
  • Bland mel og bagepulver og vend det i dejen.
  • Skær dine rabarber i små tern og vend dem i dejen.
  • Fordel dejen i muffinsforme og drys de hakkede mandler på toppen. Bag dem i 20-25 minutter ved 200 grader.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @metteskuttercakes på Instagram!