Go Back
Udskriv december 29, 2013
Pastel-lyserøde marengs kys med mørk chokolade. En super nem og fin tilføjelse til dessertbordet, eller til kagetapas.

Ingredienser:

  • 4 æggehvider
  • 150 gram flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 tsk rød pastafarve (kan undlades)
  • 50 gram mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  • Pisk æggehviderne stive i din røremaskine og tilsæt herefter flormelisen lidt efter lidt. Tilsæt også vanilje essensen og evt. den røde frugtfarve for synets skyld
  • Sprøjt dem i små “roser” på bagepladen og bag dem ved 100 grader i ca. 40 minutter.
  • Smelt chokoladen og kom det i en sprøjtepose. Klip et lille hul og sprøjt det ud i striber over marengsroserne.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @metteskuttercakes på Instagram!