Go Back
Udskriv april 2, 2022
Skønne barer af mørk chokolade med en lækker og crunchy smag af pistaciekrokant og frysetørrede hindbær. Denne opskrift er udviklet specielt til dig, som er veganer eller ikke tåler mælk.

Ingredienser:

Pistaciekrokant
Derudover
Chokoladebarer
  • 200 gram Callebaut NXT mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  • Kom sukkeret på en pande og lad det smelte indtil det får en gylden farve.Tilsæt pistacienødderne og rør det godt sammen med det gyldne sukker.Hæld krokanten over på et stykke bagepapir og lad det køle helt ned. Hak derefter pistaciekrokanten i stykker. Sæt det til side indtil du skal bruge det.
  • Dekorer evt. dine chokoladeforme med farvet kakaosmør inden du går igang.
  • Temperer chokoladen. Dette kan enten gøres over vandbad eller i mikroovn. Chokoladen skal have en arbejdstemperatur på ca. 32 grader.Fyld formene op med den tempererede chokolade i alle huller. Bank formen let ned i bordet så du får eventuelle luftbobler væk
  • Drys med hakket pistaciekrokant og frysetørret hindbær. Sæt derefter formen et køligt sted inden de bankes ud af formene. Opbevar barerne køligt i en tætsluttet beholder.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @metteskuttercakes på Instagram!