Go Back
+ servings
Udskriv februar 26, 2022
Antal: 8 stk
Nemme og hurtige fastelavnsboller, som kan laves på ingen tid og smager som en drøm!

Ingredienser:

  • 2 pakker Mette Munk eller Hatting fastelavnsboller
  • 4 dl fløde
  • 160 gram frosne hindbær
  • 2,5 spsk flormelis
  • Hindbærmarmelade
  • Evt. frysetørret hindbær

Fremgangsmåde:

  • Bag fastelavnsbollerne i ovnen efter anvisningen på pakken. Lad dem køle helt af og del derefter fastelavnsbollerne i to.
  • Pisk fløden til flødeskum.
  • Mos hindbærrene og vend dem i flødeskummet sammen med flormelis.
  • Kom hindbærskummet i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt 2 ringe af hindbærskum ovenpå hinanden, langs kanten på bunden. Kom ca. 2 tsk hindbærmarmelade i midten. Kom toppen på og pynt med lidt hindbærskum og evt. frysetørret hindbær.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @metteskuttercakes på Instagram!