Go Back
+ servings
Udskriv december 25, 2021
Antal: 8 stk
En super skøn dessert, der kan forberedes i god tid og som smager fuldstændig fantastisk. Isen kræver ikke ismaskine.
Udstyr til denne opskrift:

Ingredienser:

Brownie:
  • 80 gram smør
  • 100 gram sukker
  • 2 æg
  • 65 gram mørk chokolade (smeltet)
  • 65 gram mel
  • 20 gram kakaopulver
  • 1/2 tsk salt
Hindbæris:
  • 250 gram frosne hindbær
  • 200 gram kondenseret mælk
  • 4 dl piskefløde
  • 1 vaniljestang (kornene)
Derudover:
  • Hindbærmarmelade
Marengs:

Fremgangsmåde:

Brownie:

  • Smelt smørret og tilsæt sukker.
  • Pisk æggene i.
  • Tilsæt den smeltede chokolade og fortsæt med at piske.
  • Kom mel, kakaopulver og salt i, og pisk det sammen indtil dejen er ensartet.
  • Kom browniedejen i en firkantet form (20 x 20 cm) beklædt med bagepapir.
  • Bag brownien ved 180 grader i ca. 20 minutter.
  • Lad brownien køle helt af i køleskabet og udstik den derefter i cirkler med en rund udstikker på Ø6 cm

Hindbæris:

  • Blend hindbærrene og passér dem gennem en sigte så du får en hindbærsaft uden kerner.
  • I en skål piskes kondenseret mælk, fløde og vaniljekorn til en tyk og luftig masse.Vend til sidst hindbærsaften i.
  • Fyld silikoneformene halvt op med hindbæris og kom 2 tsk hindbærmarmelade i midten. Fyld derefter formen næsten helt op med hindbæris.
  • På toppen lægges forsigtigt en browniebund på.
  • Sæt formen i fryseren til isen er helt frossen og kan befries fra silikoneformen.

Marengs:

  • Følg anvisningen bag på brevet og pisk en luftig og sej marengs.
  • Tag dine frosne isdesserter ud af fryseren og lad dem lige stå og tø lidt op i ca. 15 minutter.
  • Beklæd dem helt med marengs – enten ved hjælp af en sprøjtepose med tyl i, eller blot med en dejskraber.Brænd marengsen til den er gylden med en gasbrænder.
  • Pynt og server straks.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @metteskuttercakes på Instagram!