Go Back
+ servings
Udskriv oktober 24, 2021
Antal: 25 stk
Super skønne, krydrede smagsfulde cookies. De smager helt vildt godt og er et perfekt bud på en lækker efterårs-cookie. Disse cookies er chewy indeni og sprøde udenpå – ligesom en helt perfekt cookie skal være, efter min mening.

Ingredienser:

  • 225 gram smør (stuetempereret)
  • 165 gram brun farin
  • 65 gram flormelis
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 45 gram Hokkaido græskar
  • 320 gram hvedemel
  • 1 tsk natron
  • 1/2 tsk salt
  • 175 gram Gold chokolade (Reklamelink)
Derudover:
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk muskatnød
  • 1/2 tsk ingefær
  • 1/2 tsk nellike
  • 3 spsk sukker

Fremgangsmåde:

  • Pisk smør, brun farin, flormelis og vaniljesukker sammen til en ensartet masse.
  • Kom Hokkaido græskar i en minihakker og blend det til en fin puré.
  • Tilsæt græskarpuré, mel, natron og salt til smør-sukker blandingen og rør det godt sammen.
  • Til sidst røres Gold chokoladen i dejen.
  • Bland kanel, muskatnød, ingefær, nellike og sukker i en skål.
  • Tril dejen til kugler på ca. 35 g. og tril dem i kryddersukker-blandingen.
  • Placer cookie-kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Sørg for at placere dem med meget mellemrum, da de flyder ud. Tryk dine cookies flade.
  • Bag dem ved 180 grader i ca. 15 minutter.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @metteskuttercakes på Instagram!