Antal: 20 stk
3...2...1 - BAG! (Slå denne knap til for at undgå din skærm går i sort)
En dejlig blød og fluffy flødebolleskum, en smagsfuld rom-karamel og så er hele herligheden overtrukket med mørk chokolade. De smager fuldstændig som skildpadder i flødebolleform.
Rom-karamel: 1/4 dåse dulce de leche 1 tsk rom 1-2 tsk rom aroma 1 knsp salt Mørk chokoladeovertræk 350 gram mørk chokolade 35 gram kakaosmør
Marcipanbunde: Marcipanen rulles ud til 3-4 mm tykkelse i lidt flormelis. Stik runde bunde ud med en udstikker på 4 cm.
Bag dem ved 180 grader i 7-8 minutter.
Lad dem køle helt af på en rist.
Mørk chokoladeudtræk: Kom chokolade og kakaosmør i en skål og temperer det over vandbad eller i mikroovnen.
Arbejdstemperaturen skal ramme ca. 32 grader.
Hæld chokoladen ned i et højt glas hvor du kan dyppe hele flødebollen ned i.
Dyp flødebollen ned i chokoladen – lad derefter det “overskydende” chokolade løbe af flødebollen inden du vender den om.
Pynt flødebollerne med krymmel og spiselige guldflager