(Slå denne knap til for at undgå din skærm går i sort)
En skøn og svampet kage med knas fra pekannødder og friskhed fra lækre bær.
Mazarinkage med citron:
- 100 gram marcipan
- 125 gram sukker
- 125 gram blødt smør
- 3 æg
- 1 tsk vaniljesukker
- 80 gram hvedemel
- 1 citron (saften og fintrevet skal)
- 50 gram Pekannødder
Hindbærskum:
- 1 dl piskefløde
- 50 gram hindbær
- 1/2 spsk citronsaft
- 1/2 spæk flormelis
Mazarinkage med citron:
Pisk marcipan, sukker og smør sammen til det bliver helt ensartet og cremet.
Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Pisk dejen indtil den er lys og luftig.
Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, citronsaft og fintrevet citronskal til dejen og vend det sammen.
Beklæd en springform (Ø18 cm) med bagepapir i bunden og fordel dejen deri.
Bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Hindbærskum:
Pisk fløden til flødeskum.
Mos hindbærrene sammen med citronsaft og flormelis.
Vend hindbærkompotten i flødeskummet sammen med flormelis.
Fordel hindbærskummet ovenpå den afkølede kage og pynt med friske jordbær, hindbær og sølv krymmelkugler.