Go Back
Udskriv maj 7, 2022
En skøn og svampet kage med knas fra pekannødder og friskhed fra lækre bær.
Udstyr til denne opskrift:

Ingredienser:

Mazarinkage med citron:
  • 100 gram marcipan
  • 125 gram sukker
  • 125 gram blødt smør
  • 3 æg
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 80 gram hvedemel
  • 1 citron (saften og fintrevet skal)
  • 50 gram Pekannødder
Hindbærskum:
  • 1 dl piskefløde
  • 50 gram hindbær
  • 1/2 spsk citronsaft
  • 1/2 spæk flormelis
Derudover:

Fremgangsmåde:

Mazarinkage med citron:

  • Pisk marcipan, sukker og smør sammen til det bliver helt ensartet og cremet.
  • Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt mellem hvert æg. Pisk dejen indtil den er lys og luftig.
  • Tilsæt vaniljesukker, hvedemel, citronsaft og fintrevet citronskal til dejen og vend det sammen.
  • Beklæd en springform (Ø18 cm) med bagepapir i bunden og fordel dejen deri.
  • Bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 45 minutter.

Hindbærskum:

  • Pisk fløden til flødeskum.
  • Mos hindbærrene sammen med citronsaft og flormelis.
  • Vend hindbærkompotten i flødeskummet sammen med flormelis.
  • Fordel hindbærskummet ovenpå den afkølede kage og pynt med friske jordbær, hindbær og sølv krymmelkugler.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @metteskuttercakes på Instagram!