Go Back
+ servings
Udskriv juli 18, 2021
Antal: 5 personer
En virkelig skøn, sommerlig og velsmagende dessert.

Ingredienser:

  • 750 gram rabarber (skåret i tern)
  • 250 gram sukker
  • 1/2 citron (saften)
  • 1 vaniljestang
  • 2,5 tsk kartoffelmel
  • 2,5 tsk vand

Fremgangsmåde:

  • Kom rabarber, sukker, citronsaft, vaniljekorn og de tomme vaniljestænger i en gryde. Lad det koge ved middelhøj varme indtil rabarberne er helt møre, og kan moses til grød med en grydeske.
  • I en lille skål røres kartoffelmel og vand sammen. Hæld blandingen ned i rabarbergrøden og rør det godt rundt.
  • Hæld grøden i en skål og stil den på køl indtil rabarbergrøden er helt kold.
  • Server med mælk og fløde eller vaniljeis.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @metteskuttercakes på Instagram!