Go Back
+ servings
Udskriv september 14, 2022
Antal: 9 cupcakes
Nem opskrift på lækre og saftige brownie muffins med knas fra Digestive kiks, og en blød og luftig marengs på toppen.
Udstyr til denne opskrift:

Ingredienser:

Brownie muffins:
  • 125 gram mørk chokolade
  • 125 gram smør
  • 100 gram sukker
  • 2 æg
  • 100 gram hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • 20 gram kakaopulver
  • 50 gram mælkechokolade (knapper eller hakket)
  • 2 Digestive kiks
Marengs:
  • 2 æggehvider
  • 140 gram sukker

Fremgangsmåde:

Brownie muffins:

  • Smelt mørk chokolade og smør sammen.
  • Pisk sukker og æg sammen og tilsæt derefter den smeltede chokoladesmør.
  • Tilsæt hvedemel, salt, kakaopulver og mælkechokoladeknapper.
  • Vend det hele sammen til en ensartet masse.
  • Fordel dejen i muffinsforme. Fyld dem lidt mere end 2/3 op. Drys med knust Digestivekiks på toppen.
  • Bag dem ved 180 grader i ca. 25 minutter. Kagerne skal gerne være lidt underbagte, men ikke helt flydende i midten.

Marengs:

  • Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt mens der stadig piskes ved høj hastighed.
  • Bliv ved med at piske ved høj hastighed indtil marengsen er helt stiv og fluffy.
  • Kom marengsen i en sprøjtepose med tyl i enden og sprøjt det ud på toppen af dine muffins.

  • Afslut med let at brænde dine marengstoppe med en lille gasbrænder.
Har du prøvet denne opskrift?Del dit resultat med @metteskuttercakes på Instagram!